Впровадження системи якості харчової безпеки, підтримання її працездатності вимагає сертифікації та підвищення кваліфікації персоналу шляхом навчання. На підтвердження компетентності в області системи харчової безпеки, учасникам курсу необхідно пройти тестування. У разі успішного складання тесту, абітурієнтам будуть видані сертифікати у напрямку основ обраного курсу, а також щодо проведення внутрішніх аудитів.
Сертифікати про проходження персоналом тренінг семінарів необхідно оновлювати не рідше одного разу на рік, тим самим підвищувати рівень його компетенції і професіоналізму.
Системне навчання, підвищення кваліфікації персоналу, запорука зростання бізнесу за рахунок внутрішньо-процесних знань правильного контролю критичних точок, своєчасне попередження можливого зараження продукції харчового ланцюга. Навчання за напрямками харчової безпеки в Атестор пропонує підвищення кваліфікації в галузі харчової безпеки шляхом участі в практичних тренінг-семінарах. Програми розроблені Атестор базуються на практичних аспектах всіх галузей харчової промисловості. Навчальний процес побудований на обміні досвіду з урахуванням галузевих особливостей абітурієнтів. Це ефективний спосіб розглянути застосування того чи іншого вимоги міжнародного стандарту харчової безпеки на реальному виробничому прикладі.
Будь то робоча група HACCP, і / або фахівці з якості працюють з системою: ISO 22000, FSSC 22000, і / або начальники за якістю забезпечують ведення більш складних систем менеджменту якості таких як GMP +, серії BRCGS, IFS, Global GAP, Organic Foods методика і програми навчання Атестор ефективні.