Харчова безпека

Впровадження системи якості харчової безпеки, підтримання її працездатності вимагає сертифікації та підвищення кваліфікації персоналу шляхом навчання. На підтвердження компетентності в області системи харчової безпеки, учасникам курсу необхідно пройти тестування. У разі успішного складання тесту, абітурієнтам будуть видані сертифікати у напрямку основ обраного курсу, а також щодо проведення внутрішніх аудитів.

Сертифікати про проходження персоналом тренінг семінарів необхідно оновлювати не рідше одного разу на рік, тим самим підвищувати рівень його компетенції і професіоналізму.

Системне навчання, підвищення кваліфікації персоналу, запорука зростання бізнесу за рахунок внутрішньо-процесних знань правильного контролю критичних точок, своєчасне попередження можливого зараження продукції харчового ланцюга. Навчання за напрямками харчової безпеки в Атестор пропонує підвищення кваліфікації в галузі харчової безпеки шляхом участі в практичних тренінг-семінарах. Програми розроблені Атестор базуються на практичних аспектах всіх галузей харчової промисловості. Навчальний процес побудований на обміні досвіду з урахуванням галузевих особливостей абітурієнтів. Це ефективний спосіб розглянути застосування того чи іншого вимоги міжнародного стандарту харчової безпеки на реальному виробничому прикладі.

Будь то робоча група HACCP, і / або фахівці з якості працюють з системою: ISO 22000, FSSC 22000, і / або начальники за якістю забезпечують ведення більш складних систем менеджменту якості таких як GMP +, серії BRCGS, IFS, Global GAP, Organic Foods методика і програми навчання Атестор ефективні.

Заплановані програми навчання

Практичні аспекти впровадження принципів НАССР. Внутрішній аудит ISO 19011

Тривалість - 1 день. Корисно для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості, внутрішніх аудиторів.

Розраховується і планується за бажанням клієнта

1100 грн

Вебінар

Платформа Zoom

Вимоги стандарту ISO 22000. Керівництво ISO 19011:2018

Тривалість - 2 дні. Курс корисний для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.


Розраховується і планується за бажанням клієнта

1600 грн

Вебінар

Платформа Zoom

Законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів

Вимоги стандарту ISO 22000 та схема сертифікації FSSC 22000

Перехід від НАССР до системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності до ISO 22000

Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC та принципів НАССР

Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування: TACCP, VACCP. Рекомендації PAS 96

Підготовки менеджерів систем управління безпечністю харчових продуктів та внутрішніх аудиторів

Підготовка аудиторів за ISO 22000:2018

Кому необхідно навчання з харчової безпеки?

Програми тренінг-семінарів з харчової безпеки складено консультантами-практиками з урахуванням всіх прихованих ризиків для різних підприємств харчової галузі. Саме це робить навчання від Атестор інформативним і пізнавальним для представників харчових підприємств від вищого керівництва до працівників складу.

Фермерські господарства

Ресторани і кафе

Виробники

Фаст-фуди, фудкорти

Готелі та санаторії

Пекарні, кондитерські

Кетерінговие підприємства

Переробна галузь

Складування і зберігання

Доставка і перевезення

Переваги навчання харчової безпеки

Індивідуальний підхід

Програма семінару складається відповідно до галузевих особливостей всіх учасників тренінгу. Атестор забезпечить учнів методичними матеріалами та тестами.

Практичні рекомендації

Практичні тренінг-семінари проводять консультанти-практики, регулярно впроваджують системи харчової безпеки на підприємствах.

Форма діалогу

Семінар проводиться в постійному діалозі з аудиторією, розглядаються системи харчової безпеки на актуальних прикладах підприємств абітурієнтів

Сертифікат

Після перевірки отриманих знань за курсом тренінг-семінару, шляхом тестування - учасники отримують сертифікат з вказаною темою курсу і затверджену програму.

Сертифікат навчання по харчовій безпеці

Абітурієнтам, які успішно пройшли тест за курсом харчової безпеки буде вручено Сертифікат. Наявність обов'язкового тестування підтверджує навички та компетентність в харчовій безпеці.