Навчання принципам HACCP


Заплановані програми навчання

Практичні аспекти впровадження принципів НАССР. Внутрішній аудит ISO 19011

Тривалість - 1 день. Корисно для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості, внутрішніх аудиторів.

Розраховується і планується за бажанням клієнта

1100 грн

Вебінар

Платформа Zoom

Вимоги стандарту ISO 22000. Керівництво ISO 19011:2018

Тривалість - 2 дні. Курс корисний для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.


Розраховується і планується за бажанням клієнта

1600 грн

Вебінар

Платформа Zoom

Законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів

Вимоги стандарту ISO 22000 та схема сертифікації FSSC 22000

Перехід від НАССР до системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності до ISO 22000

Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC та принципів НАССР

Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування: TACCP, VACCP. Рекомендації PAS 96

Підготовки менеджерів систем управління безпечністю харчових продуктів та внутрішніх аудиторів

Підготовка аудиторів за ISO 22000:2018