Навчання принципам HACCP

Однією зі складових успішного функціонування системи є розуміння нормативних вимог та усвідомлення відповідальності за їх дотримання працівниками та керівництвом організацій, що працюють в області виробництва, переробки харчової продукції. 

Команда АТЕСТОР запрошує долучитися до участі в інформаційно-практичних навчаннях по HACCP, програми яких передбачають вивчення принципів НАССР, послідовності їх впровадження в діяльність підприємства, огляд документації системи управління безпечністю харчових продуктів та вимог щодо її оформлення та ведення. Проходячи навчання ХАССП в Атестор, ви отримаєте практичні рекомендації щодо реалізації системи безпечності на підприємствах харчової промисловості з урахуванням специфіки їх діяльності.

Навчання HACCP проводиться лекторами з багаторічним досвідом впровадження систем та проведення аудитів систем менеджменту, які ознайомлять слухачів з основами, підвищать кваліфікацію персоналу, зорієнтують щодо практичних аспектів та допоможуть в пошуку відповідей на запитання, пов’язаних з безпосередньою діяльністю слухачів.

Заплановані програми навчання

Вимоги стандарту ISO 22000. Керівництво ISO 19011:2018

Тривалість - 2 дні. Курс корисний для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.

Розраховується і планується за бажанням клієнта

2400 грн

Вебінар

Платформа Zoom

Практичні аспекти впровадження принципів НАССР. Внутрішній аудит ISO 19011

Тривалість - 2 дні. Корисно для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості, внутрішніх аудиторів.

Законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів

Вимоги стандарту ISO 22000 та схема сертифікації FSSC 22000

Перехід від НАССР до системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності до ISO 22000

Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC та принципів НАССР

Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування: TACCP, VACCP. Рекомендації PAS 96

Підготовки менеджерів систем управління безпечністю харчових продуктів та внутрішніх аудиторів

Підготовка аудиторів за ISO 22000:2018

Кому необхідне навчання принципам HACCP?

Навчання вимогам НАССР потрібне персоналу, зацікавленому у дотриманні вимог до безпечності харчових продуктів та тих, хто прагне поглибити знання та продемонструвати свою компетентність в цих питаннях.

Керівники підприємств

Менеджери по якості

Завідувачі харчоблоками

Шеф-кухарі

Технологи

Керівники відділів постачання

Керівники відділів якості

Персонал служб з контролю якості

Фахівці зі стандартизації, сертифікації

Постачальники продуктів харчування

Переваги навчання HACCP

Виважено підходячи до формування навчальних програм, Атестор пропонує оптимальне поєднання теоретичної та практичної частини. Послідовно викладаючи матеріал, лектори ілюструють теоретичну складову живими прикладами на основі діяльності реальних підприємств. Саме це робить навчання ХАССП з Атестор цікавим, корисним та повним практичних лайфхаків.

Знання

Отримання базових знань і послідовності дій при впровадженні системи ХАССП

Рекомендації

Отримання практичних рекомендацій, спрямованих на вирішення конкретних завдань і проблем

Реальні кейси

Розгляд реальних кейсів і виконання домашніх завдань з подальшим розбором помилок

Сертифікат

Отримання сертифікату, що підтверджує участь у програмі з детальним описом курсу

Сертифікат навчання ХАССП

Фахівці Атестор охоче діляться знаннями та пишаються успіхами своїх слухачів. В знак підтвердження участі в інформаційно-практичному семінарі, учасники отримують сертифікати та доповнення до них у вигляді детальної програми курсу із зазначенням тривалості.