fbpx


Пн-Пт: 9:00-18:00
Сб-Нд: вихідні
Працюємо без перерв

Час роботи:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

Навчання HACCP

Незабаром пройде 2 денний семінар по HACCP
Незабаром пройде 2х денний семінар по HACCP для керівників підприємств, завідувачів лабораторіями, менеджерів з якості, аудиторів і фахівців лабораторій стосуються практичних аспектів впровадження систем менеджменту за вимогами нової версії стандарту ISO 22000

Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових підприємств

Файл з програмою семінару можна завантажити тут:

Теми занять HACCP на 2020 рік

Формати проведення навчання

  • Компанія Атестор в Києві щомісяця організовує проведення тренінгів по впровадженню ISO 22000 та принципів НАССР. На семінарах розглядаються теоретичні засади та практичні аспекти впровадження на підприємствах харчової промисловості, грунтуючись на галузі слухачів. Формат навчання передбачає організацію стаціонарних семінарів на базі ТОВ «Атестор». Тренінг HACCP включає в себе вивчення теоретичних блоків і рішення практичних завдань в рамках досліджуваного матеріалу. Завершальним етапом кожного курсу є тестування учасників для визначення рівня засвоєння матеріалу – теоретичної частини, а також формування навичок практичного застосування. Тривалість курсу залежить від програми тренінгу.
  • Семінар передбачає проведення курсу на об’єкті замовника. В ході даного семінару розглядаються індивідуальні аспекти впровадження системи управління безпечністю харчової продукції в діяльність організації-замовника. Щоб виїзне навчання HACCP було максимально плідним, радимо попередньо замовити проведення діагностичного аудиту нашим фахівцем, щоб він краще ознайомився з реаліями виробництва і зміг скласти індивідуальний план навчання. У такому випадку ви зможете отримати консультацію лектора за вимогами до приміщення, обладнання та процесів які встановлюються безпосередньо до Вашого виробничого об’єкта.
  • Навчальне заняття в режимі on-line, тобто можливість отримувати інформацію в режимі реального часу без прив’язки до приміщення. Під час курсу зв’язок з консультантом підтримується через Google Hangouts. Прослухайте вебінар HACCP де завгодно і з будь-якого пристрою. Навчання проводиться в режимі діалогу з консультантом. В ході вебінару ви отримаєте відповіді на Ваші запитання.

По завершенню семінару всі учасники отримують сертифікати про проходження навчання HACCP по темі.

Де необхідні навчені фахівці ХАССП?

Впровадження системи НАССР життєво необхідно для підприємств наступних галузей економіки:

  • Підприємства харчової промисловості;
  • Дитячі та освітні установи;
  • Медичні заклади;
  • Готелі;
  • Торгові та складські підприємства;
  • Компанії, що працюють в галузі HoReCa.

Навчання персоналу вимогам ХАССП

У всіх програмах семінару розглядаються такі етапи:

  1. Планування;
  2. Впровадження нових методів і технологій;
  3. Ведення документообігу відповідно до ХАССП;
  4. Підтримуючі заходи.

Впровадження принципів HACCP – процес трудомісткий, з яким без спеціальних знань впоратися вкрай складно.

До групи впровадження ХАССП повинні входити фахівці різних процесів виробництва. Навчити і залучити до роботи в такій групі потрібно працівників, які знають сировину, інгредієнти, обладнання, технологічні процеси підприємства.

Навчання персоналу ХАССП і впровадження на підприємстві системи менеджменту безпеки харчових продуктів – запорука процвітання бізнесу за рахунок випуску конкурентоспроможної якісної продукції.

Після дводенного навчання всі слухачі отримують сертифікат про успішне проходження курсу принципів ХАССП.

(067) 315-30-26
консультация
Бесплатный звонок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X