12-13 серпня Атестор проводить навчальний семінар по темі "Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній"

Навчання HACCP

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”.

З 12 по 13 серпня пройде 2 денний семінар по HACCP
З 12 по 13 серпня пройде 2х денний семінар по HACCP для керівників підприємств, завідувачів лабораторіями, менеджерів з якості, аудиторів і фахівців лабораторій стосуються практичних аспектів впровадження систем менеджменту за вимогами нової версії стандарту ISO 22000

Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових підприємств

Файл з програмою семінару можна завантажити тут:

(RU) Темы будущих занятий HACCP

У зв’язку з широким поширенням і актуальністю системи менеджменту ХАССП, все більше компаній хочуть навчити власних фахівців і впровадити у себе цей стандарт. Потрібно враховувати, що вимоги до впровадження ХАССП закріплені законодавчо. Впроваджена на підприємстві система безпеки харчової продукції – це гарантія успішності на ринках.

Впроваджувати менеджмент безпеки потрібно, якщо ви плануєте:

  • Реалізувати продукцію в супермаркети і магазини;
  • Динамічно розвивати бізнес;
  • Слідувати новітнім концепціям управління виробництва і якості продукції;
  • Постійно покращувати якість продукції;
  • Підвищити конкурентоспроможність;
  • Вигравати прибуткові тендери.

Де необхідні навчені фахівці за системою ХАССП?

Впровадження системи НАССР життєво необхідно для підприємств наступних галузей економіки:

  • Підприємства харчової промисловості;
  • Дитячі та освітні установи;
  • Медичні заклади;
  • Готелі;
  • Торгові та складські підприємства;
  • Компанії, що працюють в сфері HoReCa.

Навчання персоналу вимогам ХАССП

Підготовка та навчання персоналу – основна умова успішного впровадження системи НАССР на будь-якому підприємстві.

На тренінгах фахівці і керівники отримають безцінний досвід і знання, які допоможуть покращити якість продукції що випускається, а як наслідок, попит і прибуток. Навчання йде крок за кроком, приділяється особлива увага небезпечним місцям і критичним точкам.

У програмі семінару виділяються наступні етапи:

  • Планування;
  • Впровадження нових методів і технологій;
  • Ведення документообігу відповідно до ХАССП;
  • Підтримуючі заходи.

Впровадження системи – процес трудомісткий, що проходить в кілька етапів:

Попередні етапи навчання

  • Навчання персоналу і створення активу впровадження НАССР;
  • Опис продукту;
  • Визначення сфери використання продукту;
  • Побудова і верифікація технологічної схеми.

Основні етапи, або 7 принципів ХАССП

  • Аналіз ризиків;
  • Визначення критичних контрольних точок (ККТ);
  • Установка критичних рівнів для ККТ;
  • Створення системи моніторингу ККТ;
  • Розробка коригувальний дій;
  • Розробка процедур верифікації;
  • Опис і впровадження систем документування та обліку.

До групи впровадження НАССР повинні входить фахівці різних процесів виробництва. Навчити і залучити до роботи в такій групі потрібно працівників, які знають сировину, інгредієнти, обладнання, технологічні процеси.

Навчання персоналу по ХАССП і впровадження на підприємстві системи менеджменту безпеки харчових продуктів – запорука процвітання бізнесу за рахунок випуску конкурентоспроможної якісної продукції.

Після дводенного навчання всі слухачі отримують сертифікат про успішне проходження курсу по принципам ХАССП.

бесплатная
консультация
Бесплатный звонок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X
12-13 серпня Атестор проводить навчальний семінар по темі "Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній"