28-29 жовтня Атестор проводить навчальний семінар по темі "Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній"

Навчання HACCP

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”.

З 28 по 29 жовтня пройде 2 денний семінар по HACCP
З 12 по 13 серпня пройде 2х денний семінар по HACCP для керівників підприємств, завідувачів лабораторіями, менеджерів з якості, аудиторів і фахівців лабораторій стосуються практичних аспектів впровадження систем менеджменту за вимогами нової версії стандарту ISO 22000

Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових підприємств

Файл з програмою семінару можна завантажити тут:

(RU) Темы будущих занятий HACCP

У зв’язку з широким поширенням і актуальністю системи менеджменту ХАССП, все більше компаній хочуть навчити власних фахівців і впровадити у себе цей стандарт. Потрібно враховувати, що вимоги до впровадження ХАССП закріплені законодавчо. Впроваджена на підприємстві система безпеки харчової продукції – це гарантія успішності на ринках.

Впроваджувати менеджмент безпеки потрібно, якщо ви плануєте:

  • Реалізувати продукцію в супермаркети і магазини;
  • Динамічно розвивати бізнес;
  • Слідувати новітнім концепціям управління виробництва і якості продукції;
  • Постійно покращувати якість продукції;
  • Підвищити конкурентоспроможність;
  • Вигравати прибуткові тендери.

Де необхідні навчені фахівці за системою ХАССП?

Впровадження системи НАССР життєво необхідно для підприємств наступних галузей економіки:

  • Підприємства харчової промисловості;
  • Дитячі та освітні установи;
  • Медичні заклади;
  • Готелі;
  • Торгові та складські підприємства;
  • Компанії, що працюють в сфері HoReCa.

Навчання персоналу вимогам ХАССП

Підготовка та навчання персоналу – основна умова успішного впровадження системи НАССР на будь-якому підприємстві.

На тренінгах фахівці і керівники отримають безцінний досвід і знання, які допоможуть покращити якість продукції що випускається, а як наслідок, попит і прибуток. Навчання йде крок за кроком, приділяється особлива увага небезпечним місцям і критичним точкам.

У програмі семінару виділяються наступні етапи:

  • Планування;
  • Впровадження нових методів і технологій;
  • Ведення документообігу відповідно до ХАССП;
  • Підтримуючі заходи.

Впровадження системи – процес трудомісткий, що проходить в кілька етапів:

Попередні етапи навчання

  • Навчання персоналу і створення активу впровадження НАССР;
  • Опис продукту;
  • Визначення сфери використання продукту;
  • Побудова і верифікація технологічної схеми.

Основні етапи, або 7 принципів ХАССП

  • Аналіз ризиків;
  • Визначення критичних контрольних точок (ККТ);
  • Установка критичних рівнів для ККТ;
  • Створення системи моніторингу ККТ;
  • Розробка коригувальний дій;
  • Розробка процедур верифікації;
  • Опис і впровадження систем документування та обліку.

До групи впровадження НАССР повинні входить фахівці різних процесів виробництва. Навчити і залучити до роботи в такій групі потрібно працівників, які знають сировину, інгредієнти, обладнання, технологічні процеси.

Навчання персоналу по ХАССП і впровадження на підприємстві системи менеджменту безпеки харчових продуктів – запорука процвітання бізнесу за рахунок випуску конкурентоспроможної якісної продукції.

Після дводенного навчання всі слухачі отримують сертифікат про успішне проходження курсу по принципам ХАССП.

(096) 315-30-25
консультация
Бесплатный звонок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X
28-29 жовтня Атестор проводить навчальний семінар по темі "Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній"