Впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування


Запрошуємо Вас взяти участь у триденному тренінгу-семінарі з впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування

Дата проведення курсу:

Уточнюйте

Адреса проведення семінару:

м.Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3 Київський Планетарій

Ціна семінару:

3000 грн без ПДВ (включаючи вартість роздаткового матеріалу до курсу та отримання свідоцтва.)

Цільова аудиторія:

За своєю наповненістю курс буде корисним керівникам підприємства, керівнику з якості, завідувачу лабораторії, технологу.


Заклади громадського харчування входять до переліку організацій, зобов’язаних законами України впроваджувати в свою діяльність систему оцінки ризиків та критичних точок. Особливе значення організація з виробництва безпечної харчової продукції має саме в кафе, барах, їдальнях, ресторанах, оскільки харчові продукти в них призначені для безпосереднього споживання відвідувачами, без наступної обробки. Компанія Атестор розробила тренінгові програму, слухачі якої не лише отримують уявлення про принципи безпечності та якості їжі, але й формують практичні навики їх застосування.


Мета навчальної програми:


– ознайомлення учасників з системою НАССР та законодавчою базою для її функціонування в Україні;

– знайомство з документуванням та сертифікацією;

– вивчення процедури впровадження системи в діяльність закладів громадського харчування;

– дослідження окремих аспектів функціонування НАССР в розрізі процесів закладу громадського харчування.

Під час проходження навчального курсу слухачі отримують інформацію про послідовність дій при впровадженні НАССР в діяльність підприємств, що займаються громадським харчуванням, здобувають практичні навики щодо застосування системи до окремих процесів роботи підприємства.

Семінар корисний для працівників закладів громадського харчування, учасників групи впровадження та відповідальних осіб за впровадження окремих процесів, власників та керівництва кафе, ресторанів, барів тощо


Перелік питань, що вивчаються під час тренінгу:


1. Законодавчі вимоги щодо безпеки та якості харчових продуктів

2. Основні вимоги НАССР до закладів громадського харчування

3. Порядок дій при впровадженні системи управління безпекою харчової продукції

4. Програми передумов, операційні програми передумов. План НАССР

5. Практична робота за напрямками

– складання Блок-схеми виробництва (на прикладі кількох страв)

– аналіз небезпечних чинників за сформованими блок-схемами

6. Особливості внутрішнього аудиту за стандартами серії ISO


Умови участі:


Заняття проводять викладачі, які мають практичний досвід впровадження системи безпечності та якості харчової продукції в закладах громадського харчування.

Після завершення навчального курсу кожен слухач отримує свідоцтво про участь у тренінгу.

Наші підходи до навчання є сучасними, тому з нами Вам буде цікаво, корисно і продуктивно.

Відгуки:

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Детальну інформацію щодо організації семінару можна отримати, заповнивши форму нижче або звернувшись до менеджера по тел .:

Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X