Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній


Запрошуємо Вас взяти участь у триденному тренінгу-семінарі з впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування

Дата проведення курсу:

Уточнюйте

Адреса проведення семінару:

м.Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3 Київський Планетарій

Ціна семінару:

3000 грн без ПДВ (включаючи вартість роздаткового матеріалу до курсу та отримання свідоцтва.)

Цільова аудиторія:

За своєю наповненістю курс буде корисним керівникам підприємства, керівнику з якості, завідувачу лабораторії, технологу.


Впровадження стандарту ISO 22000 та принципів НАССР в діяльність підприємств харчової галузі не повинно носити механістичний характер, оскільки мета заходів – забезпечення харчової безпеки громадян України. Розуміння співробітниками, відповідальними, керівними особами організацій, що працюють в області виробництва, переробки харчової продукції принципів і ролі розроблених норм і правил є однією зі складових успішного функціонування системи. Тренінг, розроблений компанією Атестор, ознайомить слухачів з основними положеннями державного стандарту і принципами НАССР, допоможе в практичному застосуванні отриманих знань.


Мета навчальної програми:


– знайомляться зі змістом державного стандарту України ДСТУ ISO 22000:2007, практичними аспектами його функціонування;

– вивчають методи оцінки ризиків.

Учасники семінару, пройшовши навчальний курс, опановують теоретичну та законодавчу базу системи оцінки ризиків в харчовій галузі та отримують практичні знання з її застосування при впровадженні принципів НАССР в роботу підприємства.

Семінар необхідний для учасників групи НАССР підприємств харчової промисловості та закладів громадського харчування, власників та керівного складу підприємств та організацій.


Перелік питань, що вивчаються під час тренінгу:


1. Законодавчі вимоги щодо безпеки та якості харчових продуктів

2. Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC, НАССР

3. Основні вимоги НАССР

4. Порядок дій при впровадженні системи управління безпекою харчової продукції

5. Програми передумов, операційні програми передумов План НАССР

6. Практична робота за напрямками

– Блок-схема виробництва

– Аналіз небезпечних чинників за сформованими блок-схемами

6. Особливості внутрішнього аудиту за стандартами серії ISO

6. Особливості сертифікації СУБХП відповідно до вимог стандарту


Умови участі:


Заняття проводять викладачі, які мають практичний досвід впровадження системи безпечності та якості харчової продукції в закладах громадського харчування.

Після завершення навчального курсу кожен слухач отримує свідоцтво про участь у тренінгу.

Наші підходи до навчання є сучасними, тому з нами Вам буде цікаво, корисно і продуктивно.

Відгуки:

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Детальну інформацію щодо організації семінару можна отримати, заповнивши форму нижче або звернувшись до менеджера по тел .:

Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X