fbpx


Пн-Пт: 9:00-18:00
Сб-Нд: вихідні
Працюємо без перерв

Час роботи:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

Вимоги стандарту ISO 22000:2018

      Уточнюйте у консультанта      м. Київ, вул. Велика Васильківська 57/3
      4200 грн з ПДВ      Завантажити програму тренінгу

Цільова аудиторія

Тренінг проводиться для персоналу підприємств, керівництво яких прийняло рішення про впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів: керівників виробництва, менеджерів систем якості, технологів, шеф-кухарів, а також для всіх тих, перед ким стоїть завдання реалізації вимог стандарту ISO 22000: 2018 у роботі організації.

Виробництво/переробка
харчових продуктів
Сільськогосподарські
підприємства
Заклади
громадського харчування
Готельна
індустрія
Торгові
мережі
Харчоблоки
навчальних закладів
Зберігання та
транспортування
Фасовка та
упаковка
Пекарні

Тренінг триває 2 дні. У навчанні об’єднані теоретична частина та практичні вправи, обговорення питань. В ході тренінгу не тільки розглядаються вимоги кожного пункту стандарту, але і надаються рекомендації щодо практичної реалізації вимог. Курс проводить кваліфікований фахівець з більш ніж 20-річним досвідом роботи в сфері розробки та впровадження систем по управлінню безпечністю продуктів харчування на підприємствах харчової галузі.
Навчання проводиться в невеликих групах, це дає можливість викладачеві приділити час кожному: учасники мають можливість з перших хвилин тренінгу вступати в діалог з лектором та розглядати конкретні виробничі приклади.
Компанія «Атестор» подбає про те, щоб забезпечити кожного учасника комплектом необхідних матеріалів: методичні посібники, блокноти, ручки та ін. Під час навчання передбачені кава-брейки (входять у вартість тренінгу).

Записатись на тренінг

Переваги тренінгу “Вимоги стандарту ISO 22000: 2018” в Атестор

Кожен учасник тренінгу отримає:

У вартість навчання входить

Роздатковий матеріал:
зошити, ручки і тд.
Комплект авторських
навчальних матеріалів
Кофе-брейки

Впровадження стандарту ISO 22000 та принципів НАССР в діяльність підприємств харчової галузі не повинно носити механістичний характер, оскільки мета заходів – забезпечення харчової безпеки громадян України. Розуміння співробітниками, відповідальними, керівними особами організацій, що працюють в області виробництва, переробки харчової продукції принципів і ролі розроблених норм і правил є однією зі складових успішного функціонування системи. Тренінг, розроблений компанією Аттестор, ознайомить слухачів з основними положеннями державного стандарту ISO 22000: 2018 і принципами НАССР, допоможе в практичному застосуванні отриманих знань.

Детальну інформацію щодо організації семінару можна отримати звернувшись до менеджера по тел.:

(096) 315-30-25
консультация
Бесплатный звонок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X