НАССР для торгових мереж і дистриб’юторів


Запрошуємо Вас взяти участь у триденному тренінгу-семінарі з впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування

Дата проведення курсу:

Уточнюйте

Адреса проведення семінару:

м.Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3 Київський Планетарій

Ціна семінару:

3000 грн без ПДВ (включаючи вартість роздаткового матеріалу до курсу та отримання свідоцтва.)

Цільова аудиторія:

За своєю наповненістю курс буде корисним директору підприємства, керівнику, керівнику за якістю, технологу


Відповідно до чинного законодавства України підприємства харчової промисловості, а також заклади громадського харчування зобов’язані впровадити принципи системи аналізу ризиків та критичних точок в свою діяльність. Ефективність роботи системи визначається, серед іншого, вмінням персоналу організацій слідувати розробленим нормам та правилам. Компанія Атестор проводить навчальні семінари, покликані підвищувати інформованість співробітників організацій про особливості системи, формувати практичні навики щодо її застосування.


Цілі семінару:


– сформувати в учасників загальне уявлення про систему управління безпечністю харчової продукції (СУБХП) згідно вимог стандарту ISO 22000 та принципів НАССР;

– ознайомити з основними положеннями про операційні програми передумов (ОПП) та критичні точки контролю (КТК);

– дати розуміння про послідовність дій і зміст заходів при впровадженні стандарту та принципів НАССР.

Практична цінність семінару полягає у виробленні чіткого алгоритму дій щодо виконання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчової продукції». Призначений для працівників галузі харчової промисловості, закладів громадського харчування, осіб, відповідальних за впровадження НАССР, власників та керівників підприємств.


Программа семинара:


  1. 1. Вимоги Закону України №1602 від 22.07.2014 року «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчової продукції».
  2. 2. Загальні положення стандарту ISO 22000:2005.
  3. 3. Порядок дій при впровадженні СУБХП.
  4. 4. Створення групи НАССР. Вимоги до учасників.
  5. 5. Політика та цілі СУБХП.
  6. 6. Програми передумов, операційні програми передумов. План НАССР.
  7. 7. Аналіз небезпечних чинників (фізичні, хімічні, біологічні, алергени).
  8. 8. Блок-схема виробництва.
  9. 9. Визначення ОПП та КТК. Створення плану НАССР.
  10. 10. Простежуваність харчового продукту.
  11. 11. Відклик та вилучення продукції з ринку.
  12. 12. Аналіз діяльності СУБХП з боку керівництва.
  13. 13. Підтвердження комбінацій заходів керування.

Участь в навчальній програмі:


Вартість, а також тривалість семінару залежить від рівня підготованості персоналу, його інформованості про вимоги законодавства та стандартів. Заняття проводяться викладачами з практичним досвідом впровадження систем управління, які мають статус аудиторів систем за стандартами ISO. Після закінчення семінару учасники отримують свідоцтво про участь в навчальному семінарі-тренінгові.

Після завершення навчального курсу кожен слухач отримує свідоцтво про участь у тренінгу.

Наші підходи до навчання є сучасними, тому з нами Вам буде цікаво, корисно і продуктивно.

Відгуки:

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Збираємо відгуки

Автор

Детальну інформацію щодо організації семінару можна отримати, заповнивши форму нижче або звернувшись до менеджера по тел .:

Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X