28-29 жовтня Атестор проводить навчальний семінар по темі "Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній"

ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ

Впровадження GMP
Подробнее
Cертифікація BRC
Подробнее
Сертифікація IFS Food
Подробнее
Сертифікація FSSC 22000
Подробнее
Розробка системи харчової безпеки НАССР (ХАССП)
Подробнее
(096) 315-30-25
консультация
Бесплатный звонок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X
28-29 жовтня Атестор проводить навчальний семінар по темі "Вимоги ISO 22000 та НАССР до харчових компаній"