Cертифікація BRC

Стандарт BRC розроблений для забезпечення дотримання постачальниками продукції встановлених вимог, а також демонстрації здатності підприємств роздрібної торгівлі гарантувати безпеку і якість харчових продуктів

  • Зобов’язання вищого керівництва
  • Забезпечення безпеки продуктів харчування (впровадження принципів НАССР)
  • Впровадження системи управління якістю
  • Управління персоналом
  • Визначення та контроль процесів
  • Управління продукцією
  • Дотримання вимог до обладнання і виробництва.

Стандарт встановлює вимоги для підприємств наступних сфер діяльності:

  • переробка харчових продуктів
  • первинне виробництво
  • поставка продукції (для роздрібної торгівлі або ресторанних господарств).

При здійсненні оптової торгівлі, імпорту, збуту, і зберігання продукції вимоги стандарт не застосовуються.

Отримати комерційну пропозицію BRC
Етапи впровадження системи за стандартом BRC
  • діагностика підприємства
  • розробка і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів
  • навчання персоналу роботі зі стандартом
  • організація робіт по сертифікації
  • обробка зауважень і рекомендацій після сертифікаційного аудиту
  • пост-сертифікаційна підтримка підприємства.
З 2015 року (після введення 7 версії стандарту) BRC використовується по всьому світу в якості єдиної системи норм для сприяння виробництву безпечних харчових продуктів.

Сертифікат BRC – це гарантія відповідності еталонним вимогам до безпеки продукції, підвищення довіри контрагентів, розширення ринків збуту.


 
Для консультації з питань впровадження та сертифікації підприємства вимогам стандарту залиште заявку або зверніться до менеджера по тел. : +38 (096) 315-30-25
Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X