ISO 22000: 2005 був розроблений для того, щоб покрити всі процеси харчового ланцюга, які прямо або побічно пов’язані з споживаним харчовим продуктом. Даний стандарт визначає вимоги до системи менеджменту безпеки харчових продуктів шляхом об’єднання всіх елементів Належної виробничої практики та методології НАССР разом з комплексною системою управління.

Замовити розробку стандарту ISO 22000

Етапи і порядок розробки системи ISO 22000

  • Діагностичний аудит

    оцінка відповідності або ступеня відхилення виробництва від вимог стандарту

    семінар з основ системи

    формування групи безпеки

  • Написання стратегічних документів

    керівництво за якістю

    визначення програм-передумов

    принципи НАССР

  • Впровадження системи управління

    навчання персоналу роботі з системою

    адаптація розробленої документації до виробничих процесів

  • Заключний аудит системи

    аналіз роботи впровадженої системи

    коригувальні дії за результатами аудиту

  • сертифікація системи

    подача заявки в ООС

    супровід при сертифікаційному аудиті (дистанційно)

    обробка коригувальних дій за результатами аудиту

Для визначення вартості робіт по впровадженню системи, пропонуємо заповнити анкету, яку ми надішлемо на Вашу електронну адресу:

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

Звернутися до менеджера можна за тел.:

+38 (050) 315 30 25
Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X