Оператори ринку більшою мірою знайомі з головними вимогами законодавчих актів, які передбачають впровадження принципів НАССР 22000 для всіх учасників харчового ланцюга.

  • Організації, які виробляють харчові продукти з необроблених продуктів тваринного походження (м’ясо, риба, яйця), зобов’язані впровадити процедури ХАСП до 20 вересня 2017;

  • Всі інші оператори ринку харчових продуктів –
    до 20 вересня 2018;

  • Малі підприємства матимуть ще 1 рік–
    до 20 вересня 2019.

З 2018 року очікується також зняття мораторію на перевірки, дозволить Держпродспоживслужбі повноцінно приступити до виконання обов’язків з проведення інспекцій на виконання харчового законодавства.

Етапи і порядок розробки принципів НАССР
  • Діагностичний аудит

    аналіз можливостей для впровадження системи;

    семінар для групи безпеки.

  • АНАЛІЗ РИЗИКІВ, НАПИСАННЯ ПРИНЦИПІВ

    аналіз небезпечних факторів;

    визначення програм-передумов;

    визначення потенційних критичних точок контролю.

  • Впровадження принципів НАССР

    навчання та впровадження в організації;

  • Заключний аудит системи

    оформлення результатів за підсумками аудиту;

    обробка коригувальних дій згідно з планом НАССР.

Для визначення вартості робіт по впровадженню системи, пропонуємо заповнити анкету, яку ми надішлемо на Вашу електронну адресу:

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

Звернутися до менеджера можна за тел.:

+38 (050) 315 30 25
Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X