Всі схвалені організацією GFSI стандарти, які базуються на принципах HACCP, визнані на міжнародному рівні і розроблені з метою оптимізації контролю безпеки харчової продукції. Стандарти серій IFS і BRC схожі між собою. Наприклад, у сфері виробництва споживчих товарів Сертифікат IFS Household and Personal Care (IFS HPC) і Сертифікат BRC Global Standard for Consumer Products (BRC CP) мають аналогічне міжнародне визнання.
Однак ці два стандарти не є ідентичними. Так IFS, на відміну від BRC, детально нормує проведення аудитів, передбачає ретельний моніторинг субпідрядників, проведення валідації обладнання, регулювання ГМО. BRC ж приділяє увагу моніторингу сировини і вхідних матеріалів.
Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X