Основна мета організації звучить так: одного разу сертифіковані – визнані всюди.

Сертифікація здійснюється на відповідність визнаним міжнародним стандартам, що встановлює норми для систем управління безпекою в галузі виробництва харчових продуктів.

В основі стандартів покладені принципи концепції HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні контрольні точки), що вимагають систематичної ідентифікації та оцінювання небезпечних чинників, і подальше управління такими впливають на безпеку продуктів харчування факторами.


Етапи і порядок розробки FSSC, IFS, BRC
  • Діагностичний аудит

    аналіз можливостей для впровадження системи;

    семінар для групи безпеки.

  • НАПИСАННЯ СТРАТЕГІЧНИХ ДОКУМЕНТІВ

    керівництво за якістю;

    аналіз небезпечних чинників;

    визначення програм-передумов;

    визначення потенційних критичних точок контролю.

  • ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ

    навчання та впровадження в організації;

    ознайомлення з процедурами внутрішнього аудиту;

    проведення внутрішніх аудитів.

  • Заключний аудит системи

    оформлення результатів за підсумками аудиту;

    обробка коригувальних дій згідно з планом НАССР.

  • ПОДАЧА ЗАЯВКИ ДО ОРГАНУ З СЕРТИФІКАЦІЇ

    супровід організації при проходженні процедури сертифікації.

Для визначення вартості робіт по впровадженню системи, пропонуємо заповнити анкету, яку ми надішлемо на Вашу електронну адресу:

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

Обратиться к менеджеру можно по тел.:

+38 (050) 315 30 25

Безкоштовний дзвінок

..

Залиште Ваш номер телефону та менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом:

Робочий час:

Пн - Пт з 9:00 до 18:00

X